Abonnementsartikel

Tirsdag kunne vi her på maskinbladet.dk fortælle, at FirstFarms nedjusterer forventningerne til årets resultat på grund af udefra kommende forhold, selv om bestyrelsen driftsmæssigt egentlig har været tilfreds med selskabets udvikling.

Nu indkaldes der til ekstraordinær generalforsamling i FirstFarms A/S. Generalforsamlingen finder sted på Hotel Legoland i Billund torsdag 11. december fra klokken 10.00.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Øverste punkt på dagsordenen er en kapitalnedsættelse uden udbetaling til selskabets aktionærer ved ændring af stykstørrelsen på de eksisterende aktier i selskabet. Dernæst skal en ændring af bestyrelsens bemyndigelse til at forhøje aktiekapitalen debatteres.

- På baggrund af den seneste udvikling på de finansielle markeder ønsker bestyrelsen at ændre stykstørrelsen på de eksisterende aktier.

- Dette foreslås gennemført ved en nedsættelse af aktiekapitalen uden udbetaling til selskabets aktionærer, således at én aktie på nominelt kr. 100 ændres til én aktie på nominelt kr. 10, der bevarer samme ejerandel i selskabet og samme andel af selskabets egenkapital.

- Som følge af nedsættelse af stykstørrelsen fra kr. 100 til kr. 10 pr. aktie, foreslår bestyrelsen, at den nuværende bemyndigelse til at forhøje selskabets aktiekapital med op til kr. 150.000.000 ændres til at udgøre op til kr. 15.000.000. Herved fastholdes den nuværende bemyndigelse i antalaktier, lyder det fra FirstFarms i en meddelelse fra selskabet.

Aktionærer skal senest mandag 8. december have tilmeldt sig den ekstraordinære generalforsamling.