Abonnementsartikel

Danske Maskinstationer og Entreprenører er flyttet ind i et nyt domicil i Vejle

Brancheorganisationen Danske Maskinstationer og Entreprenører, der tæller omkring 600 medlemsvirksomheder, er flyttet ind i et helt nyt domicil på den velklingende Porschevej i Vejle.

Det nye hovedkvarter er på 1.350 kvadratmeter og er arbejdsplads for 25 medarbejdere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Her er højt til loftet og plads til at tænke store tanker, siger chefkonsulent Erik Groth, der er daglig leder af brancheorganisationen, som blev etableret i 1962.

Masser af aktiviteter

De første år havde maskinstationerne til huse i Rødovre, men flyttede i 1973 til Vejle. Siden 1981 har brancheorganisationen holdt til på Jens Grøns Vej, hvor lokalerne efterhånden var blevet for trange. Medarbejdere måtte placeres i pavilloner, og parkeringspladser var der alt for få af.

- De senere års vækst har betydet, at vi er blevet flere ansatte, og behovet for mere plads blev mere og mere påtrængende, fortæller Erik Groth.

Det nye domicil danner rammen om en række aktiviteter.

Foruden sekretariat og konsulenttjeneste for Danske Maskinstationer og Entreprenører er det ny hus adresse for brancheorganisationens it-afdeling, Agromat Data, LDM Revision, LDM Kvalitets- og Miljørådgivning, som er kontrolinstans for Sikkerhedsstyrelsen samt sekretariatet for Danske Skoventreprenør Forening.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forsikringsservice med seks medarbejdere skal fortsat have til huse i Haderslev.

Funktionelt og flot

Bygningen på Porschevej er opført med CC Contractors i Herning som totalentreprenør og er indrettet, så eventuelt kommende udvidelser relativt let kan realiseres.

- Vi har fået et funktionelt hus og et flot byggeri. Nu har vi rammerne til at byde fremtiden velkommen, fastslår landsformand Søren Ulrik Sørensen.

Som tidligere fortalt på maskinbladet.dk benytter brancheforeningen luftforandringen til at skifte navn fra Landsforeningen Danske Maskinstationer til Danske Maskinstationer og Entreprenører.

Det nye navn og det medfølgende nye logo afspejler den udvikling, medlemsvirksomhederne har gennemgået de seneste år, hvor entreprenørarbejde fylder mere og mere i ordrebogen hos et stigende antal medlemmer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danske Maskinstationer og Entreprenører indvier officielt det nye domicil fredag 12. december, hvor der er åbent hus for medlemsvirksomheder, forretningsforbindelser med flere.