Abonnementsartikel

Hos I/S Elsnab landbrug har man valgt den traditionelle slæbepakker efter ploven for at opnå hurtig og effektiv pakning omgående under pløjearbejdet.

Storhedstiden for slæbepakkere, som blev trukket efter ploven, ligger vel 25 til 30 år tilbage i tiden for langt de fleste. Der kører enkelte i Danmark endnu, men de er efterhånden en sjældenhed, og derfor vækker det ret stor opsigt, når et landbrug på 1000 hektar køber to helt nye slæbepakkere til to ligeså nye seksfurede liftplove.

Men det er præcis, hvad man gjorde hos I/S Elsnab Landbrug i Hals i det nordjyske til efterårssæsonen 2020. Klaus Aage Bengtson ejer bedriften sammen med sønnen Svend Olav Bengtson. De dyrker 1000 hektar økologisk planteavl med hovedsageligt fremavlsafgrøder og en stor andel frøgræsproduktion.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.