Kan den diegivende so bruge foderet på en bedre måde ved langsom og individuel fodring? Det er Seges Svineproduktion i januar 2021 gået i gang med at undersøge og dokumentere i en række afprøvninger med baggrund i flere nye fodringssystemer på markedet.

- Hypotesen er, at soen opnår en bedre foderudnyttelse ved at få foderet tildelt i mindre portioner og mere jævnt fordelt ud over døgnet, siger specialkonsulent Thomas Sønderby Bruun fra Seges Svineproduktion.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.