Abonnementsartikel

Ifølge planteavlsrådgiver Vagn Lundsteen skal landmænd med kulderamte marker have fuldt fokus på at der er nok næringsstoffer til stede for afgrøderne, ellers så dør de simpelthen af næringsstofmangel.

Efter en hård vinter er der stor forskel på hvordan planterne på markerne har det i det sydlige og det nordlige Danmark. Det har planteavlsrådgiver Vagn Lundsteen fra AgroPro Danmark erfaret på sine kunde-ture rundt i landet, og specielt har det gjort en forskel om jorden har været dækket af sne.

- Der hvor der ikke har været sne, og hvor der har været rigtig koldt, der er der rigtig mange afgrøder der har det skidt. Og der er også nogen, der skal så om, fortæller Vagn Lundsteen på en martsdag hvor solen kigger frem over det meste af landet oven på en hård vinter.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.