Lyt til artiklen:

Avlscenter Rønshauge ansætter ny driftsdirektør

00:00
Hastighed: ???x
03:42

Avlscenter Rønshauge, en af Danmarks største avlsbesætninger med udvikling, produktion og salg af svinegenetik i Danmark og udlandet, øger ledelsen med ansættelse af ny driftsdirektør, Søren Bossen, der kommer fra Vilofoss (DLG) som direktør for PrimeFeed International.

Med sin stærke svinefaglige og internationale kommercielle erfaring skal Søren Bossen sammen med den nuværende direktør og ejer Mads Kring være med til at stå i spidsen for virksomhedens produktion og kommercielle aktiviteter i både Danmark og udlandet. Avlscenter Rønshauge opererer med avlsudvikling i avlsprogrammet Danish Pig Genetics indenfor de tre danske racer Duroc, Yorkshire og Landrace og har en samlet renracet produktion baseret på knap 4000 renracet søer, skriver Rønshauge i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Som virksomhed og partner i Danish Pig Genetics befinder vi os i en meget positiv udvikling med en spændende fremtid, som gør, at tiden er inde til, at vi på forkant, øger vores øverste ledelse i Avlscenter Rønshauge, således at vi får tilknyttet nye stærke kompetencer og international erfaring til at fortsætte udviklingen af virksomheden både operationelt og kommercielt, fortæller direktør og ejer af Avlscenter Rønshauge A/S, Mads Kring.

Kommerciel og svinefaglig stærk profil

Søren Bossen har igennem sit arbejdsliv bevæget sig på tværs af landbrugsbranchen og har derved stor erfaring med svineproduktion og hvad det kræver at kunne levere produktionsresultater på allerhøjeste niveau igennem både organisation, produktion, genetik og ernæring på tværs af værdikæden.

De sidste 10 år har Søren som medlem af ledelsestemaet i Vilofoss været en del af Vilofoss' internationale udvikling, hvor han blandt andet har rådgivet og vejledt svineproducenter rundt i Europa indenfor produktionsoptimering med relation til det fodrings- og ernæringsmæssige.

- Jeg er glad for, at det er lykkes at tiltrække en så kompetent profil som Søren, som vi ser som den helt rette til at understøtte og indfri vores fremtidige ambitioner. Søren har en stærk faglig viden både produktionsmæssigt og ikke mindst ernæringsmæssigt fra sine femten års erfaring fra lederstillinger i svineproduktion og de seneste ti år i Vilofoss i Syd- og Østeuropa. Han ved, at det i sidste ende handler om at skabe dokumenteret værdi og resultater for kunderne, så derfor ser vi ansættelsen som en stor værdi for vores mange kunder world-wide i forbindelse med den service og genetiske vejledning, vi kommer med, siger Mads Kring.

Dette bakkes op af Søren Bossen, der ser frem til at være med til at videreudvikle virksomheden til et nyt niveau.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Avlscenter Rønshauge er en utrolig spændende virksomhed med en enorm faglig viden indenfor det avlsmæssige, og som samtidig har et stort internationalt mindset, hvor kunderne altid er i fokus. Virksomhedens forretning er bredt forankret i forskning og udvikling samt produktion og salg, hvilket jeg med min erfaring og rygsæk ser frem til at være med til at stå i spidsen for og videreudvikle både i Danmark og internationalt, siger Søren Bossen.

Højeste genetiske afkast

Avlscenter Rønshauge arbejder ud fra en klar vision om at levere det højeste genetiske afkast i kundernes svineproduktion gennem avlsdyr af højeste genetiske værdi med tilhørende service og viden.

- Vi ønsker i tæt dialog med kunderne at gøre deres svineproduktion verden over til en bedre forretning både igennem vores avlsdyr, men i særdeleshed også igennem rådgivning og service. Vores kunder ser vi derfor som tætte samarbejdspartnere, og vi sætter en ære i at lytte til og tale med kunderne om deres individuelle behov. Netop her, ser vi Søren som en væsentlig kapacitet, som kunderne vil få stor værdi af, igennem hans mangeårige erfaring både fra staldgangen og foderstofbranchen, siger Mads Kring.