Lyt til artiklen:

Lemken GmbH kom tilfredsstillende ud af coronaår

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Lemken Beteiligungs GmbH har netop offentliggjort årsregnskab for 2020, og her er tallene næsten lige så flotte som sidste år.

I en pressemeddelelse skriver virksomheden, at salget i 2020 endte på 365 millioner euro, hvilket er godt 15 millioner euro mindre end året før.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Særligt harver og såmaskiner har været populære, og Antony van der Ley, administrerende direktør i Lemken, er da også godt tilfreds med årets resultat.

- Vi er glade og taknemmelige for, at vi har været i stand til at opretholde vores produktion gennem det sidste år, uden at risikere vores 1631 medarbejderes helbred. Vi har nået vores ambitiøse mål for begge salg og er meget tilfredse, fremgår det i meddelelsen fra Lemken.

Det til trods for, at coronakrisen har naturligvis har været en udfordring. Her har man blandt andet tilbudt fremvisninger i mindre skala samt fremvist digitalt.

Men Antony van der Ley understreger, at man ser frem til at kunne have kontakt ansigt til ansigt igen.

Igen i år er det eksporten, der fylder mest. Her står 77 procent af salgene opgjort som eksport, hvor Frankrig, Rusland, USA og Storbritannien er de største aftagere. Det tyske marked, altså Lemkens hjemmebane, har ligget på et stabilt højt niveau.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Allerede nu kan Lemken se, at salgene for 2021 er godt i gang. Lemken har været i gang med at opruste på Haren-fabrikken for at være klar til en forventet vækst.