sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Derfor skal du vælge MDF træfiberplader til dit byggeprojekt

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Når de netop er billige, skyldes det, at plader af MDF kan produceres fra næsten hvad som helst, når vi taler træ, heriblandt rester fra træindustrien. Så i MDF har du nøglen til træplader af høj æstetisk kvalitet, der samtidig er budgetvenlige. Træplader, der har flere anvendelser.

Hvad kan du gøre med MDF indendørs?

Mest oplagt er det at bruge MDF plader indendørs, hvis ikke de er laminerede eller har fået en anden type overfladebehandling, der gør dem i stand til at tåle vejrets luner. Da teksturen på pladernes overflade er dejligt glat, kan de med fordel bruges til gulve, bordplader og skabe.

Store forskelle på træplader

Nu er det ikke fordi, at det er en naturlov, at overfladen på MDF plader altid skal være fin. Du kan nemt finde træfiberplader på markedet, der godt nok er lavet af MDF, men som er blevet rillet, gennemhullet eller udsat for en lignende behandling i snedkerværkstedet for så at give et specifikt udtryk. Og pladerne kan du købe færdigmalede, hvis du ikke vil stå med teten selv.

Hvem skal du handle MDF plader hos?

Bare fordi MDF er billigt, behøver du ikke være ligeglad med, hvem du handler hos. Priserne på MDF plader med levering kan svinge voldsomt, så en forhandler med gode tilbud på plader uden levering godt kan ende med at være forholdsvist dyr, når leveringsomkostninger bliver lagt oveni. På den anden hånd går høj pris og god service under og efter køb ofte hånd i hånd.