sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Medgørlige tagplader? Trapezplader er et godt bud

00:00
Hastighed: ???x
01:53

Abonnementsartikel

Leder du et nyt tag til værkstedet, maskinhuset eller en carport, så kan du overveje at lave ét i trapezplader. Pladerne består af så vidt forskellige materialer som PVC, polycarbonat, jern og stål

Kun deres designs med de velkendte dybe riller har de til fælles. Trapezplader er både nemme at montere og kan nemt beskæres, så du får præcist de mål, du står med behovet for.

Fleksible PVC-plader til en god pris

Trapezpladers fleksibilitet er sammen med prisen det, der gør dem tiltrækkende. Når plader netop kan findes i flere materialer, betyder det dog, at de kan købes i forskellige prisklasser og med forskellige særegne egenskaber. PVC-plast er en budgetvenlig løsning, der kan købes på klar form, så lyset trænger igennem. PVC-plader klarer ikke kraftige udsving i temperaturer for godt, men tåler de danske somres varme og de fleste danske vintres kulde helt smertefrit.

Plader af polycarbonat holder til mere

Ønsker du mere robusthed i dine trapezplader, er det polycarbonat, du bør investere i. Disse plader vil aldrig lide overlast som følge af temperaturforhold og er langt mere slagfaste end plader af PVC. Det sidste er en kærkommen egenskab ude på landet under kraftigt stormvejr.

Metal er mindre medgørligt - men flot

Metal er for dig, der ønsker det robuste look. Pladerne er noget sværere at tilpasse efter dine ønsker end trapezplader af plast. Hvor en fintandet sav klarer plast, så skal du i stedet bruge en vinkelsliber for at komme stål til livs. Men er metal det ønskede look, er det arbejdet værd.

Sammenlign priser på trapezplader

Kom i gang med at kigge efter trapezplader, hvis du ønsker et billigt og medgørligt element til at lægge dit nye tag med. Priserne kan svinge kraftigt forhandlere imellem - her kan du skåne dig selv for mange kvaler ved at sammenligne priser med levering, før du så foretager dit køb.