Lyt til artiklen:

Maskinbladet.dk med nye funktioner og nyt indhold

00:00
Hastighed: ???x
03:23

Maskinbladet.dk er blevet opgraderet og tilbyder endnu bedre brugeroplevelser samt adgang til en lang række nye funktioner, som skal hjælpe dig som bruger med at navigere i en stadig mere digital verden, hvor informationsmængderne og nyhedsstrømmen er eksploderet. Det betyder, at det er blevet endnu vigtigere at kunne sortere og udvælge. Det er nogle af de nye funktioner på Maskinbladet.dk effektive redskaber til.

Der er for eksempel funktioner, som er med til at sikre, at du altid får de nyheder, du er mest interesseret i.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan skræddersy indholdet til dit eget nyhedsbrev, så det afspejler dine præferencer, og du kan få notifikationer, når der er nyt indhold, du ikke vil gå glip af. Det kan både være redaktionelle artikler og nye maskiner i maskindatabasen - eller justeringer af prisen på de maskiner, du følger.

De fleste nye funktioner er endda helt gratis, hvis du blot opretter en gratis brugerprofil.

Med opgraderingen af Maskinbladet.dk kommer der også mere fokus på unikt kvalitetsindhold, som du kan få adgang til ved at købe et digitalt abonnement. Med et digitalt abonnement vil du hver dag opleve artikler, som går dybere og sætter mere fokus på unikke, erhvervsrelaterede og faglige emner. Du vil få fuld adgang til længere videoreportager, PowerGear og andet unikt indhold.

Også det faglige indhold fra fagmagasinerne Agro, Bovi og Hyo kan du læse med et digitalt abonnement.

Blandt mange nyttige funktioner kan du oprette en læseliste, hvor det er hurtigt og nemt at tilføje artikler, som kan læses, når og hvor du vil. Og hvis du tegner abonnement kan du vælge at oprette lyttelister og få artiklerne læst op, så du kan blive opdateret med de seneste branchenyheder, mens du for eksempel kører traktor eller udfører andet arbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og som altid finder du masser af indhold, der sætter spot på den politiske og erhvervsmæssige dagsorden inden for landbruget. Maskinbladet har indslag fra ind- og udland og Danmarks førende maskinindhold, herunder PowerGear.

Du vil således hver dag opleve artikler, som går dybere og sætter mere fokus på unikke, erhvervsrelaterede og faglige emner, og du får fuld adgang til længere videoreportager.

Det unikke indhold koster at producere - og derfor koster det også at få adgang til det.

Med et digitalt abonnement på Maskinbladet.dk sikrer du, at du holder dig orienteret om relevante branchenyheder og faglige emner, så du er godt klædt på til dagligdagens faglige udfordringer, og når der skal foretages store investeringer og træffes strategiske beslutninger.

I det lys er et abonnement på maskinbladet.dk billigt - prisen kan sammenlignes med en enkelt konsulenttime, og vi er sikre på, at du nok skal få konkret udbytte af et abonnement, så det ikke bare tjener sig hjem, men giver dig afgørende fordele, når du træffer beslutninger på din bedrift. Du får viden til vækst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og du kan som virksomhedsejer også koble dine medarbejdere på. Det er særdeles billigt, når du har et abonnement på maskinbladet.dk.

Store dele af indholdet på Maskinbladet.dk er fortsat gratis, og en gratis brugerprofil giver adgang til en vifte af spændende muligheder. Men ønsker du adgang til alt vores kvalitetsindhold og alle nye funktioner, kan du prøve et digitalt abonnement for kun 1 kr. den første måned.

Klik ind på maskinbladet.dk og opret en gratis profil allerede i dag - eller tegn et abonnement og oplev de mange fordele.