Automatisk oplæsning:

Udfordrende år for J. C. Løkkes Maskinfabrik

00:00
Hastighed: ???x
00:00

J.C. Løkkes Maskinfabrik oplevede et udfordrende år.

Foråret og sommeren er traditionelt en højsæson for en landbrugs- og kornbehandlingsvirksomhed som J. C. Løkkes Maskinfabrik A/S - men på flere markeder oplevede vi en COVID-19 tilbageholdenhed og ordreannullering, som sammen med bl.a. uventede debitor tab, betød et negativt resultat for 2019/20 på 5.787.000 kroner.

Det skriver J.C. Løkke i en pressemeddelelse.

Resultatet for indeværende regnskabsår viser betydelige bedre takter og forventes at betyde en tilbagevenden til tilfredsstillende sorte tal på bundlinjen igen for indeværende år.

- Vi oplever en stigende optimisme og aktivitet hos de primære kundegrupper og specielt det vigtige tyske marked er kommet tilbage og har lagt ordrer, som ellers var sat på pause i 2020, skriver J.C. Løkke.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Hele selskabets finansiering er grundigt gennemgået og markant optimeret - bl.a. med ansvarlig lånekapital fra Vækstfonden på 3.0 mio. kr. samt kapitaltilførsel på 1.0 mio. kr. fra moderselskabet. Derudover har der været god opbakning fra kreditgiver samt samarbejdspartnere, skriver J. C. Løkke.

Den traditionsrige familievirksomhed - med Frits Günther Løkke i spidsen, ser fortrøstningsfuldt frem til de kommende år, med både egne produkter samt en bred vifte af metal bearbejdningsmuligheder som underleverandør til andre virksomheder.