sonsoreret-indhold

Uanset om du er den fødte handy man/kvinde, eller om du er født med 10 tommelfingre, kan du med stor fordel drage nytte af brugt værktøj

Nyt værktøj kan være en dyr fornøjelse for pengepungen.

Værktøj er en dyr udgift, når huset skal have en kærlig hånd. Det er selvfølgelig individuelt, hvor meget man skal bruge, alt efter hvor stort projektet er. Skal du have flere ting til dit projekt, kan du snildt forvente at komme af med et par tusinde kroner. Derfor kan det være en god grund at undersøge markedet for brugt værktøj, inden man går ned i sit lokale byggemarked. Det kan i hvert fald spare dig penge.

Værktøjet er næsten som nyt.

En af de helt store gevinster ved brugt værktøj, er værktøjets stand. Du kan ofte finde brugt værktøj, som knap er brugt. Det skyldes for det meste, at folk køber nyt værktøj til bestemte projekter, som de arbejder på. Det kan være gør-det-selv manden eller kvinden, som har været i gang med det helt store husprojekt. Derefter ligger værktøjet blot, og samler støv. Det betyder at produktet har masser gode år sig, og nemt tjener et bedre formål hos en anden.

En væsentlig ting at nævne i forbindelse med brugt værktøj er det faktummet om værktøjets levetid. Et normalt stykke værktøj har faktisk rigtig lang levetid og længere end de fleste tror. Derfor kan du godt gøre dig nogle gode fund, når du køber brugt værktøj.

Tænk på klimaet - køb brugt

Vi hører nærmest om klimaet dagligt, og det med god grund. Det er en ting, som bliver diskuteret heftigt blandt den brede befolkning. Der er mange industrier, som hver især forurener gennem deres produktioner. Her hører produktionen af værktøj til i toppen.

Derfor kan man ligeså godt købe sit værktøj med god samvittighed. Du kan nemt gå på oplevelse på internettet efter brugt værktøj. Du vil blive overrasket over det kæmpe udbud, der findes derude. Det kræver blot en google søgning, også er du så godt som i gang.

Og husk nu: Du kan spare mange penge. Win-win!

Hvad skal jeg have i min "basis" værktøjskasse?

Som nævnt tidligere findes der mange forskellige værktøjer på markedet. Derfor kan du ligeså godt vælge dit værktøj med omhu, i stedet for at købe en masse ekstra, som du måske aldrig får brug for alligevel.

Her er en kort liste med det vigtigste værktøj:

  1. Skrue eller boremaskinen. Navnet afhænger af dit humør. Det er en uundværlig fætter til alle mennesker uanset niveau. Den er din bedste ven, når der skal hænges diverse malerier og hylder op, men også når du skal i gang med det hele store boligprojekt.
  2. En hammer går man aldrig galt i byen med. Hammeren er nødvendig i mange sammenhænge, og kan benyttes af alle. Uanset om det er en almindelig hammer eller gummihammer.
  3. Hobbykniv. En hobbykniv skal altid ligge i lommen, når du er i gang med det ene og det andet. Det kan spare tid på at stoppe en opgave, for at lede efter en kniv til projektet.
  4. Tommestokken og vaterpas er en god lille 'pakkeløsning'. Det er i hvert fald en god idé at anskaffe sig hvis man vil have sine projekter går snor lige, og er i de rigtige mål.
  5. Diverse skruetrækkere til forskellige formål. Evt. anskaf dig en samlet kasse med de forskellige smådele, som kan være nødvendige.