sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Få professionelt punktudsug med en moderne sugearm

00:00
Hastighed: ???x
01:56

Er du på udkig efter en sugearm med høj fleksibilitet, eller som har et rør med større omkreds og derfor ditto større luftoptagelse, er der flere slags på det danske marked for sugearme at vælge fra. Derfor finder du helt afgjort den rette sugearm til punktudsugning på værkstedet.

Hvorfor vælge Plymovent sugearme? Her er svaret

Kvalitetssugearme er der mange af under mærket Plymovent, der er en globalt veletableret leverandør af sugearme til industri. Plymovent sugearme er skabt af stålrør, flexslanger og plastikrør. De har fleksibilitet i kraft af teleskoprør, drejelige sugetragte og evt. sugeskinne ved visse modeller. Sådan en sugeskinne gør det let at skubbe sugearmen rundt på kugleleje.

Tilbehør til din Plymovent sugearm? Der er masser

Hvad angår tilbehør til en sugearm, rummer markedet inden for Plymovent sugearme lidt af hvert. Tilbehør tæller fx NCF-flanger, ventilator, flowmåler og vægbeslag. Alt afhængigt af det behov for kapacitet, du står med på din arbejdsplads, finder du altså udstyret til at opgradere de sugearme fra Plymovent, du allerede sidder inde med. Så får du god, pålidelig ventilation.

Skab et sundere arbejdsmiljø for medarbejderne

Når sugearme sørger for at suge luft med skadelige partikler/gasser bort, beskytter det både dine ansatte, udstyret på værkstedet og gør det nemme at arbejde. Du overholder relevant lovgivning inden for ventilering og skaber et sundere arbejdsmiljø med langt færre sygeforløb blandt de ansatte, end hvis du sammenligner med fabrikker mv., der ikke kerer sig for udsug.

Godt er det at række ud til leverandører af sugearme og finde tilbud på arme med montering.