Brøns Group havde en yderst effektiv demo-sæson med 8.900 baller på samme høst med samme presser - primært øst for Storebælt.

Man kunne godt tro, at det handlede om at lave en rekord i så mange baller som muligt, da den danske Krone importør, Brøns Group, tog på demo-tur i høsten 2020 med Krone BigPack 4x4 bigballepresser med ballemålene 120x130 centimeter.

For det blev til 8.900 baller i høsten 2020 for demo-presseren, som primært kørte på Sjælland, Falster og Lolland.

- Formålet med turen var at få lavet nogle besøg, hvor besøgsværterne fik et godt indtryk af presseren, fortæller Anders Brandi Simonsen, som var pilot på demo-presseren hele høsten igennem.

Han fortæller, at effektiviteten på pressedagene har været alt lige fra 100 baller om dagen til 970 baller på samme dag.

rich-media-1
Der blev presset alt fra 100 til 970 baller om dagen med pressesættet. Foto: Anders Brandi Simonsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Få regnvejrsdage

Det primære formål med Brøns Groups presse-turne var at komme øst for Storebælt med presseren for at dyrke markedet her endnu bedre.

- Til formålet havde vi lejet en Fendt 1050 til presseren, og monteret Krones BaleCollect samlevogn efter presseren, fortæller Anders Brandi Simonsen, som begyndte sæsonen den 17. juli på Falster i frøgræs.

Efter regnvejr den 24. juli fortsatte turen på Sjælland, hvor turen for alvor gik i gang den 31. juli frem til den 16. august, hvor presseren både besøgte halmskår på Sjælland, Falster og Lolland. Den 16. august er de første 7.000 baller presset, og turen på Sjælland er slut, og sættet forlod øerne for at fortsætte i det jyske.

- I Jylland blev det til fem til seks besøg, og primært i det nordjyske, da høsten allerede var kommet langt i det jyske midt i august grundet det utrolige gode høstvejr, fortæller Anders Brandi Simonsen.

Indgående kendskab

Anders Brandi Simonsen fortæller, at et ordentligt demo-besøg handler om et besøg, hvor brugeren får et indgående kendskab til presseren.

- Som regel kommer jeg ud med presseren ved en ni-ti tiden, og gennemgår presseren med chaufføren. Derefter sættes presseren igang, og jeg får hentet min bil ved den forrige demo-vært. Ved en cirka 16-18-tiden hører jeg chaufføren til, hvordan det går, og om der måske er nogle spørgsmål, fortæller Anders, som derefter afhenter presseren dagen efter.

- Det kan godt være et lidt logistisk puslespil indimellem, men det er lykkes så nogenlunde i denne sæson, hvilket vi er rigtig glade for, fortæller han.

Han fortæller, at han cirka har planlagt to dage forud hele tiden, da planen hurtigt kan ændre sig på grund af vejret og lignende forhold.

- Men de fjorten dags tørvejrsperiode vi havde i begyndelsen af august, gjorde det faktisk dejligt let at planlægge turen i år.

Han fortæller, at turen er blevet taget rigtig godt imod, og den første presser er også solgt på baggrund af demo-turen.

- Det, vi er mest interesserede i i øjeblikket, er at finde en forhandler på Lolland og Falster, som vil arbejde med Krone-produkterne.