Lyt til artiklen:

DanBred flytter i nyt hovedkontor

00:00
Hastighed: ???x
01:27

Abonnementsartikel

DanBreds nye hovedkontor kommer til at have adresse på Borupvang 5D, 2750 Ballerup, og ser frem til at kunne byde gæster fra nær og fjern velkommen, når sundhedssituationen og globale rejserestriktioner tillader det.

- DanBred er på en ambitiøs og spændende vækstrejse, og vores nuværende kontorlokaler kan ikke længere opfylde vores behov for arbejdskraft og fremtidsplaner, forklarer Thomas Muurmann Henriksen, administrerende direktør i DanBred.

- Vores nye, store hovedkontor har derfor plads til at DanBred kan vokse, og til at vores medarbejdere kan tænke uden for boksen. På denne måde tager vi DanBred til nye højder til gavn for alle vores nationale og globale kunder.

Holdet i DanBred er i fuld gang med at lægge sidste DanBred-hånd på detaljerne til indretningen af kontoret, og vi ser frem til at kunne dele både fotos og videoer af det færdige kontor meget snart.

- Vores første prioritet er naturligvis at sikre, at den daglige drift i DanBred fortsat kan udføres uden forsinkelser eller hindringer, fastslår Andrea Winther, DanBred COO.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Den nationale levering og globale eksport af vores avlsdyr og genetiske produkter til kunder i mere end 40 lande er af afgørende betydning for den globale fødevareproduktion, og vores hold af erfarne eksportkoordinatorer gør alt i for at sikre en glat overgang.

Bemærk venligst at den nye hovedkontorsadresse ikke har indflydelse på lokationen i Vejen eller på datterselskabskontorerne, hvilke forbliver de samme som hidtil.