Lyt til artiklen:

Ny ledelse i Bogballe

00:00
Hastighed: ???x
02:43

Nils Jørn Laursen - som i år fylder 60 - ønsker at fratræde som direktør efter 30 år i virksomheden, heraf de seneste 20 år som Adm. direktør, da Nils Jørn fremover ønsker at tilbringe mere tid sammen med sin familie og på andre erhvervs- og fritidsaktiviteter.

Bogballe blev grundlagt i 1934 og har siden 1950'erne produceret gødningsspredere - en niche hvor virksomheden i dag er en stor international aktør .

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bogballe har siden 2017 haft kapitalfonden Erhvervsinvest som majoritetsejer, da Bogballe blev opkøbt af tredje og fjerde generation efter stifterfamilien. Direktør Nils Jørn Laursen er tredje generation af stifterfamilien og virksomheden beskæftiger cirka 60 medarbejdere.

- Bogballe er en sund og succesfuld virksomhed og foråret 2021 er det rigtige tidspunkt at træde til side. Bogballe har fyldt særdeles meget i mit liv og udviklingen fra at være en mindre familieejet virksomhed til at arbejde på globalt niveau, har været både spændende og lærerigt men har naturligvis også krævet en ekstraordinær indsats med afsavn. Jeg vil gerne takke alle de dygtige og dedikerede medarbejdere, som gennem årene har bidraget til Bogballes udvikling. Det er takket være gode medarbejdere, at jeg med sindsro kan fratræde og hellige mere tid til min familie og andre aktiviteter, siger Nils Jørn Laursen, der efter sin fratrædelse fortsat vil være medejer af Bogballe.

Kendte ansigter tager over

Den nye ledelse i Bogballe vil være salgsdirektør Nicolai Staflin, der startede hos Bogballe i sommeren 2020, produktionsdirektør Henning Troelsen samt administrationschef Henrik Mathiasen, der har henholdsvis 12 og 21 års anciennitet i virksomheden.

Nils Jørn Laursen vil allerede nu påbegynde overdragelse af ansvar og arbejdsopgaver, og han vil frem til sidste arbejdsdag bistå den nye tremandsledelsesgruppe, som fra den 1. maj 2021 vil påtage sig ansvaret for den daglige ledelse af Bogballe.

- Nils Jørn har selvsagt haft en enorm betydning for Bogballe, og vi påskønner det samarbejde, vi har haft siden 2017. På Bogballes vegne er vi fortrøstningsfulde ved, at vi allerede har en ny og dedikeret ledelsesgruppe på plads. Gruppen er sammensat af Henning Troelsen og Henrik Mathiassen, som begge har været i Bogballe i en årrække og Nicolai Staflin, som tiltrådte hos Bogballe sidste sommer. Vi i Erhvervsinvest og bestyrelsen ser frem til at fortsætte arbejdet med at udvikle Bogballe yderligere i tæt samarbejde med den nye ledelsesgruppe understøttet af et stærkt og erfarent medarbejderteam, siger Næstformand i Bogballe og Managing Partner i Erhvervsinvest Thomas Marstrand.