Den tyske John Deere-forhandler Rebo har købt den nordlige kollega, LVA Schleswig-Holsteins forretningsdrift den 1. marts 2021.

I begyndelsen af året kunne vi fortæller, at den sydtyske John Deere-forhandler, Zürn GmbH & Co. KG overtog to kolleager i det sydelige Tyskland og kom op på 190 medarbejdere fordelt på 16 afdelinger.

Nu sker der noget lignende i det nordlige Tyskland, da den tyske John Deere-forhandler Rebo køber kolleaga virksomheden LVA's nordligeste af delinger i Schleswig-Holstein.

Det drejer sig om to afdelinger af LVA, nærmere bestemt i Bordelum og Sörup, mens LVA vil fortsætte med at fokusere på forretningens øvrige afdelinger i Brandenburg, Niedersachsen og Sachsen-Anhalt.

Rebo Schleswig-Holstein GmbH overtager fuldstændigt de to lokationer i Bordelum og Sörup med sine 60 ansatte.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det nye selskab er et helejet datterselskab af Rebo Landmaschinen GmbH med hovedkontor i Rechterfeld. Overtagelsen øger det samlede antal filialer til 17 lokationer for Rebo.

I alt har virksomhedsgruppen, Rebo Agricultural Machinery, Rebo Motorgeräte, B + S Landtechnik og Rebo Schleswig-Holstein, 350 ansatte og en årlig omsætning på over 100 millioner euro i følge Rebos egen hjemmeside.