Abonnementsartikel

Farre Smede- og Maskinforretning ApS slår i morgen fredag den 12. december dørene op for det årlige åbent-hus-arrangement.

Der bliver god tid til at se på forretningens mange både nye og brugte maskiner, for der er åbent fra klokken 10 til 22. Og hvis sulten melder sig undervejs, klares det også, lover Jakob Pedersen, der er medejer af Farre Smede- og Maskinforretning ApS.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Jakob Pedersen venter, at der i år især bliver fokuseret på brugte traktorer og maskiner, men hvis der er ønsker om nykøb, vil det også være fornuftigt på nuværende tidspunkt at afgive bestilling for at være sikker på, at maskinerne kan leveres til sæsonstart.

Farre Smede- og Maskinforretning har forhandling af blandt andet John Deeres produktsortiment, Amazone så- og jordbearbejdningsmaskiner, BvL mixerudstyr, Omme og Fasterholt vandingsmaskiner samt en lang række andre fabrikater af udstyr til mark- og staldarbejdet.

I forbindelse med Åbent Hus-arrangementet er der specielle pristilbud, som kan ses på www.farresmed.dk, da priserne i annoncen i Maskinbladet desværre er fejlagtige.