På Sjælland og øerne bliver det i fremtiden kun to New Holland-forhandlere.

New Holland ændre i forhandler-strukturen øst for Storebælt på Sjælland og øerne.

- Vi har sammen med vores eksisterende forhandlernetværk på Sjælland og øerne etableret et mere enkelt set-up, hvor ansvaret for Sjælland og øerne fremover bliver inddelt i 2 områder, hvor det ene område fortsat bliver varetaget af Johannes Mertz A/S, og det andet af Sivertsen A/S i samarbejde med Slagelse Maskinforretning A/S. Alle forhandlerne har en lang historie med New Holland og har et indgående kendskab til deres respektive kunder og områder, siger salgsdirektør Sigurn Ghyselen hos New Holland Danmark.

New Holland fortæller, at formålet med at samle ansvaret i to områder er at sikre den nødvendige ekspertise på Sjælland og Øerne for fremtiden. Den stigende efterspørgsel, kombineret med en stadig mere alsidig produktportefølje, stiller øgede krav til produktkendskab hos forhandlerne, hvorfor det er afgørende at udnytte den erfarne og veluddannede medarbejderstab også på tværs af geografien.

New Holland påpeger, at det nye set-up sikrer kundernes fortsatte nærhed til forhandlerne, hvor de finder den optimale rådgivning i forhold til nyanskaffelser og veluddannede serviceteknikere, der kan servicere alle typer af maskiner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Slagelse under Sivertsen

Sivertsen A/S vil fremadrettet være ansvarlig for et udvidet område på Sjælland, for Københavnsområdet, såvel som Bornholm, hvor de har overtaget aktiviteterne i Hellisen A/S.

Slagelse Maskinforretning A/S fortsætter uændret med at sælge til og servicere sine kunder fra forretningen i Slagelse.

rich-media-1
Bjarne Obel (Sivertsen), Torben Nielsen (Slagelse Maskinforretning), Niels Lauritzen (Slagelse Maskinforretning) og Toni Øbakke (Sivertsen) skal fremover arbejde sammen om New Holland-forhandlingen på store dele af Sjælland. Foto: New Holland.

Også New Holland i Faxe

Johannes Mertz A/S sælger nu New Holland fra alle deres afdelinger og har senest konverteret deres afdeling i Faxe til New Holland mærket. Samarbejdet med Bay Christensen i Rønnede fortsætter også uændret.

Det nye set-up træder i kraft pr. 1. januar 2021, og New Holland forhandlerne ser frem til at modtage både nye såvel som eksisterende kunder i de forretninger de allerede kender.

rich-media-2
Merts har omdannet afdelingen i Faxe til New Holland. Foto: New Holland.