Lyt til artiklen:

Nyt motorsamarbejde imellem giganter

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Abonnementsartikel

Motorfabrikerne John Deere Power Systems og Deutz indgår samarbejde om motorer op til 130 kw.

John Deere Power Systems og Deutz har planer om at udvikle og købe komponenter sammen til en motor med et lavt hestekræfterområde op til 130 kW. I samarbejde vil parterne være i stand til at lukke et hul på markedet ved at udvikle en motor, der giver kunderne værdi, mens de bevarer den pålidelighed, alsidighed og ydeevne, de er kommet til at forvente af John Deere- og Deutz-motorer, skriver John Deere og Deutz i en pressemeddelse.

- John Deere og Deutz er begge branchens førende inden for design og produktion af innovative motor systemer, siger Pierre Guyot, senior vicepræsident, John Deere Power Systems.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ved at kombinere vores vidensdatabase og fokusområder er vi glade for at tilbyde John Deere- og Deutz-kunder en pålidelig og omkostningseffektiv motorindstilling i det lave hestekræfterområde.

- Det faktum, at John Deere valgte Deutz som samarbejdspartner til dette motorprojekt understreger vores stærke position inden for off-road motorapplikationer.

- Dette samarbejde er et vigtigt skridt i etableringen af ​​et forretningsforhold mellem de to virksomheder. Vi er meget begejstrede for muligheden for at gå sammen med en brancheleder som John Deere og derved skabe værdi for vores kunder, udtaler Deutz's administrerende direktør Frank Hiller.