sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Den optimerede gård. Udnyt pladsen med gode opbevaringsmuligheder

00:00
Hastighed: ???x
02:44

Abonnementsartikel

Der er heldigvis masser af plads på en gård, og det kan være derfor, at du måske er en af dem, der har søgt ud på landet. Der er masser af plads, privatliv, og der er langt til naboerne. Du har måske et landbrug, og det er sådan et liv, som du har drømt om. Heldigvis har du også nok med plads, og du behøver slet ikke at begrænse dig selv, som man skal, når man bor i en lille lejlighed inde i storbyerne.

Dog kan det være en god idé alligevel at udnytte pladsen på gården, når du også arbejder på din gård. Det kan være med hjælp af en reol eller andre smarte metoder, som vi kan introducere dig for i denne artikel.

Du behøver ikke at bo på en gård for at finde denne artikel interessent - hvis du har brug for hjælp til at udnytte pladsen, så skal du læse med.

Gode reoler

En nem og oplagt måde at udnytte pladsen er ved at have gode opbevaringsmuligheder som reoler. Når du har et landbrug, har du helt sikkert også forskellige redskaber, som du skal finde plads til. Det er en god idé at have nogle reoler, der passer til dit behov. Det kan være, at du skal have nogle, der er meget dybe, så alle dine redskaber kan være der.

Det er derfor en god idé at undersøge markedet for, hvad du kan skaffe af reoler. Det behøver ikke være en alt for stor reol, der vil være mere i vejen, end egentlig at hjælpe dig. Men den skal samtidig være stor nok til, at det bidrager til noget godt på den plads, som du har.

Sorter i dine ting

Vi har sikkert alle mange ting, som vi slet ikke kigger på eller bruger mere, men vi opbevarer det alligevel i hjemmet. Det fylder kun mere, men vi bruger det bestemt ikke mere af den årsag. Det kan være en god idé at bruge en hel dag eller to på bare at kigge alle dine redskaber igennem.

Med et landbrug, der har eksisteret i flere år, har du nok et par ting eller to, som du ikke bruger mere. Det kan være nogle ting, som du brugte en gang til at ordne din gård, men i dag har du fået helt nye ting. Du har måske lige glemt at smide de gamle ud.

Skab orden

Hvis du alligevel går i gang med et projekt om at sortere i dine ting, kan det være en god idé også at skabe orden i tingene, mens du er i gang. Nogle gange opstår der rod i vores ting, fordi vi enten:

1) Lægger tingene tilfældige steder, og så ender du selvfølgelig i en situation, hvor du ikke kan finde den ting, som du leder efter.

2) Der er et for stort et rod i dine ting, så når du er i gang med at lede efter en ting, så kommer du til at rode alt det andet til.

Din gård er din arbejdsplads, så det er en god idé at sørge for, at det hele tiden fortsat ser ud som en arbejdsplads. Det kan nemlig nemt komme til at blive en smule rodet på en gård, når du alligevel har så meget plads. Dog kommer det til at knibe til sidst, hvis du aldrig finder på et system, der virker.

Tænk hvor nemt det er for dig, hvis alle dine ting, som du bruger til dit arbejde, lå på en sorteret måde, så du vidste lige præcis, hvor den enkelte ting var.