Lyt til artiklen:

Kubota-redskaber introduceres i Danmark

00:00
Hastighed: ???x
03:02

I 2012 erhvervede japanske Kubota Corporation Kverneland Group og fik derved et fuldt program af professionelle landbrugsredskaber med i produktsortimentet.

Siden er de Kverneland Group producerede Kubota redskaber blevet introduceret i en række lande over det meste af verden, og senest er introduktionen sket gradvist i Europa, skriver Kverneland Group i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu er turen kommet til Danmark, hvor vi er glade for at kunne tilbyde det fulde program af Kubota redskaber til de Kubota forhandlere, som i forvejen forhandler den nye M-serie traktorer, lyder det fra markedsdirektør Jørgen Mortensen, Kverneland Group Danmark A/S.

Fire udsalgssteder

Introduktionen på det danske marked sker pr 1/12-2020, og til at servicere de danske kunder vil der fra starten af introduktionen være fire udsalgssteder med nye servicebiler klar: SR Agro og Last ApS i Sindal, Fredensborg Skov og Have ApS i Fredensborg, Nellemann Machinery A/S i Viby J samt Nellemann Machinery A/S i Kastrup.
Det er ønsket, at der gradvist vil komme flere udsalgssteder til, så Kubota landbrugsprogrammet kan tilbydes til alle danske landmænd og maskinstationer.

De Kverneland Group producerede redskaber distribueres og supporteres af Kverneland Group Danmark A/S, mens Nellemann Machinery A/S, som importør af Kubota i Danmark, distribuerer og supporterer traktorer og have/park. Dermed vil Kverneland Group Danmark A/S og Nellemann Machinery A/S i fællesskab varetage markedsføringen af Kubota til landbrugssektoren i Danmark. En konstellation som er lig mange andre lande i Europa.
-

- Set i lyset af, at Kubota har købt Kverneland ser vi samarbejdet som en naturlig udvikling. Med Nellemann Machinery som partner i Danmark bygger vi et stærkt fundament for fremtiden, siger Jørgen Mortensen.

- For Kubota forhandlerne i Danmark er dette et vigtigt skridt i strategien for at blive en endnu vigtigere samarbejdspartner til landbruget. Sammen med forhandleren går vi til opgaven med ydmyghed, vi ved godt, at dette kræver helt almindeligt hårdt arbejde, hvilket vi klar til, siger Kristian Refnov, fra Nellemann Machinery

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kommer et skridt videre i den fælles udvikling med Kubota, og med det tætte samarbejde, vi allerede har med organisationen i Kerteminde, er kunderne i trygge hænder - også når det drejer sig om Kubota redskaber. Introduktionen af Kubota-redskabsprogrammet passer perfekt sammen med den stribe af nye modeller, der ruller ud på markedet i 2021, hvor især den ny-udviklede M6 familie (122/132/142 hk) bliver en perfekt makker med redskaberne, siger Kristian Refnov.

Ansvarlig for salget af Kubota redskaberne i Danmark bliver Jesper Svendsen, som gennem 13 år i Kverneland kommer med en bred viden om produktprogrammet. Jesper Svendsen vil supportere Kubota forhandlerne i forbindelse med salg, introduktion og demonstration af redskaberne fra deres forretninger.
Distributionen af Kverneland produkterne fortsætter i øvrigt uændret gennem Kverneland forhandlerne i Danmark.