Abonnementsartikel

Svenske Lyckegård præsenterer en ny Kvickfinn Premium 4400.

Kvickfinn kombinerer gåsefodskultivator med pickup-rotor og bruges til at dele rødder fra afgrøder såvel som til effektiv bekæmpelse af kvikgræs. Lyckegård har nu udviklet en ny foldbar model, der har en arbejdsbredde på 4,4 meter, og kan foldes sammen til 2,9 meter, skriver Lyckegård i en pressemeddelse.

Højere udveksling

Med remtræk i stedet for kædetræk, højere udvekslingsforhold og muligheden for at harve dybere, er det muligt at øge hastigheden og dermed kapaciteten af ​​jordbearbejdningen samt adskillelsen af ​​planterester og jord.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er muligt at harve i dybder af tre-tolv cm, hvilket gør maskinen ideel til forberedelse af såbed både forår og efterår, nedbrydning af fangstafgrøder og forarbejdning af stubbe og spildfrø efter høstning, siger Boris Lindgård, der arbejder med produktudvikling af Kvickfinn på Lyckegård.

En ny kraftig S-pin med dobbelt fjeder og stærk vibration er udviklet til den nye model. På den sidder en lavere og smallere gåsefod, der kan skære lavere, hvilket sammen med en tættere rygdel og længere kultivator betyder, at kørehastigheden kan øges op til syv-ti km/t sammenlignet med de foregående fem-syv km/t.