sonsoreret-indhold

Fra landbrugsbedrift til grossist og producent af højkvalitetsprodukter.

Selvom navnet indikerer, at Industriehof Scherenbostel - forkortet IHOF - er fra Tyskland, så har man stort kendskab til det skandinaviske landbrug - og især dansk landbrug.

Industriehof Scherenbostel hører til blandt Europas førende udbydere af højkvalitets slid- og reservedele til landbrugsmaskiner solgt gennem maskinforhandlere, til OE-producenter og andre virksomheder i den tilknyttede Agro-følgeindustri.

rich-media-1
IHOF - oprindeligt og nuværende hovedkontor.

Men grundlaget for IHOF begyndte for længe siden på familien Rodenbostels gård, som dengang var et udleveringslager for landbrugsmaskiner fra det danske firma Alfred Bilstein A/S.

Velkommen hos specialisterne for slid- og reservedele

- Vi bevæger jorden!

Industriehof Scherenbostel blev som en familieejet virksomhed grundlagt i 1975 af Heinrich Rodenbostel og har lige siden leveret produkter til det europæiske landbrug gennem maskinhandlere, partnere og til OE-producenter.

I dag videreføres Industriehof Scherenbostel af anden generation, nemlig Heinrich-Wilhelm Rodenbostel, der sammen med resten af familien og mere end 70 kvalificerede medarbejdere hjælper kunder i hele Europa med svar, råd og vejledning.

Med erfaring, lidenskab og knowhow realiseres sloganet: Vi bevæger jorden!

Men hvad kan man så forvente?

Kvalitetsprodukter og egenproduktion af slid- og reservedele.

rich-media-3
Egenproduktion af sliddele.

Da en garanti for en høj kvalitet af produkter og leveringsikkerhed forventes af vores kunder, har Industriehof Scherenbostel indgået et stærkt samarbejde med kvalitetsbevidste, dygtige og fleksible leverandører og samarbejdspartner, som er førende indenfor deres produktekspertise i hele verden.

Sidst men ikke mindst, så har Industriehof investeret i førende producenter af specifikke sliddele i Europa, og således er man endnu mere tæt på hele produktionsprocessen.

rich-media-4

Det har så også gjort, at mange OE-producenter, som modtager vores halvfabrikata og/eller færdigprodukter, stoler på vores kompetencer indenfor støbe- og smedeteknikken.

Industriehof er lydhør over for ønsket om nye produkter, som kommer fra kunder i hele Europa, da man har muligheden for egenproduktion.

Produkter

- Vi bevæger jorden - vores slogan!

På hjemmesiden www.industriehof.com finder man nemt og overskueligt et stort udvalg af produkter.

rich-media-5
Katalog med de seneste tilføjet nyheder.

Opbygningen er enkel og nem at finde rundt i... med få klik kan man finde det ønskede produkt.

Man kan søge på varenummer eller maskintype eller gennemsøge alle 15 kataloger, eller lave en søgning efter specifikationer. Mulighederne er mange!

Men bare for at nævne et par interessante produkter, så prøv at se følgende kataloger:

Katalog 4: Alt til mekanisk ukrudtsbekæmpelse og Bourgault "Quick Change"-skær

Katalog 5: Bourgault produkter, som er unikke såskærsløsninger for gødning og sædekorn.

Katalog 9: Extreme-produkter. Karbidforstærkede produkter til diverse producenter af redskaber.

rich-media-6
Et udvalg af produkter.
rich-media-7
En del af hovedlageret i Wedemark, Tyskland.

Som sagt er der fokus på produkter, der "bevæger jorden" - og der kommer dagligt flere til de mere end 20.000 varenumre, som allerede er på lageret. Siden begyndelsen af 2020 er der allerede tilføjet mere end 200 nye produkter.

Så Industriehof Scherenbostel forsætter!

Industriehof Scherenbostel i Skandinavien

- Hvad sker der her!

Siden 2006 har produkter fra Industriehof været solgt i Danmark, Sverige, Norge og Finland gennem maskinforretninger og partnere.

Kundernes kontaktperson er i dag placeret i Danmark og har som opgave at udvikle kundegruppen i de nævnte lande, som går godt - på trods af diverse restriktioner for rejseaktivitet.

- Men så er det jo godt at telefon og e-mail stadigvæk fungerer, siger John S. Madsen, Area Sale Manager.

Han har siden d. 1. marts 2020 været ansat ved Industriehof Scherenbostel og har flere års erfaringer fra en større grossist som Product Manager, indkøber, produktspecialist og sælger.

rich-media-8
IHOF - Skandinavien.

- Så opgaven er fremover at skabe en udvikling hos vores nuværende kunder/partnere, og det kan ikke ske uden en god dialog mellem alle partnere.

Og ønsket om dialog har været grunden til, at Industriehof er på de landbrugsfaglige udstillinger i Europa og i Skandinavien.

- Og det vil vi også være fremover, når ophøret af diverse restriktioner igen gør det muligt.

- Men i ventetiden, eller hvis man mangler produkter, så følg os på Instagram, YouTube, Facebook, LinkedIn eller besøg vores hjemmeside www.industriehof.com.

Her finder man en god og informativ hjemmeside, og det gælder især for dem, der bruger redskaber, nemlig landmanden!

- Så hvis man som maskinforretning eller landmand vil vide mere om vores produkter, så ring eller skriv til mig - alle mine kontaktinfo står på vores hjemmeside.

- For vores samarbejdspartner er maskinforretninger og andre grossister i alle landene, og det er dem, der står for selve salget til landmanden med levering til ens eget lager eller direkte til landmanden - det er vores politik!, siger John S. Madsen.