Lyt til artiklen:

John Deere sender mangement-overblik til mobilen

00:00
Hastighed: ???x
01:25

John Deere gør mobilen en endnu større del af det dokumenteret arbejde, som John Deere-maskinerne i forvejen uploader til portalen MyJohnDeere.com.

Men nu bliver det endnu lettere, ikke bare at følge med i den indsamlet data på farten, men også at redigere i data direkte fra mobilen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

MyOperation app kalder John Deere appen, som er blevet opdateret til at kunne håndtere langt flere funktioner.

rich-media-2
På MyOperation-app er der også muligheder for at få vist konkurrende mærker og maskiner i én app. Foto: John Deere.

Også data fra konkurrerende mærker

Noget af det nye i appen, er at John Deere også kan håndtere data fra konkurrende mærker såsom Trimble og Topcorn, samt flere forskellige fil-formater for tildelingskort og lignende.

Sammen med lanceringen af DataConnect, som er en cloud-baseret løsning, hvor maskindata mellem Claas, John Deere og tyske Farm365 kan deles trådløst og automatisk, kan MyOperation app også kontrollere data fra øvrige mærker end John Deere.

På sigt kommer CNH-produkter som Case IH, New Holland og Steyr også ind på DataConnect-mulighederne.

Selv maskiner uden telematik-systemer kan blive inkluderet i mangement-programmet. Ved at bruge data fra mobilen, kan mobilen dele lokation igennem MyOperations app, og på den måde kan traktorer og maskiner uden telematik-systemer vises i det samlet overblik for driftslederen, kørselslederen eller lignende.