Yding Smedie & Maskiner er begyndt med importen af ukrudtstrimmer fra Meneguzzo.

Yding Smedie & Maskiner har oplevet en stigende forespørgsler fra danske landmænd der søger en effektiv ukrudtstrimmer primært i økologiske afgrøder samt produktion af specialafgrøder.

Efter en afsøgning af interessante produkter faldt valget på italienske Meneguzzo. Yding Smedie & Maskiner fortæller, at man har en stor kundeportefølje både indenfor økologiske planteavlere samt mange producenter af special-afgrøder, og at det er fantastisk, at de trofaste kunder bruger maskinforretningen som sparringspartner til at finde de helt rigtige maskinløsninger.

- Det udvikler både os som leverandører samt vores kunders bedrifter, fortæller Leif Jensen, sælger hos Yding Smedie & Maskiner.

rich-media-1
Der er tale om hydrauliske trukne knive på Meneguzzo. Foto: Yding Smedie & Maskiner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han fortæller, at Meneguzzo LOP er udstyret med hydraulisk drevne knivblade der roterer vandret og dermed skærer planterne over. Modellerne fås i forskellige arbejdsbredder fra tre til 12 meter. Modellerne over ter meters arbejdsbredde er med hydraulisk opklap så transportbredden bliver 2,60 meter.

- Kontrollen af klippehøjden justeres let ved hjælp af den hydraulisk hævbare ramme. Bommen er opbygget med trapez ophæng, der både kan hænge frit, men også mulighed for hydraulisk tvangsstyring, så den er enkel at tilpasse de enkelte arealer der ønskes bearbejdet, lyder det fra Leif Jensen.

rich-media-2
Trapez ophænget kan styres hydraulisk for bedre at kunne tilpasse sig terrænet. Foto: Yding Smedie & Maskiner.