Lyt til artiklen:

Stor tak til den afgående formand

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Abonnementsartikel

Formand Martin Merrild er ramt af corona og kan ikke modtage ros og klapsalver fra salen på delegeret møde i Herning Kongrescenter i dag. Direktør Anne Lawaetz Ahrnung beklager situationen og roser Merrild for hans store betydning.

Direktøren har deltaget i delegeret mødet i 20 år, men det er første gang, at mødet i den grad er amputeret, så den afgående formand ikke kan deltage.

Formand igennem syv år, Martin Merrild, er nemlig syg med Covid-19 og kan ikke deltage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anne Lawaetz Arhnung skriver på sin Facebook-profil:

- I år er det ekstra specielt, for vi skal sige tak til vores dygtige formand gennem otte år, Martin Merrild. Jeg er ærgerlig over, igen at skulle nævne Corona som en faktor, men heller ikke i denne omgang kommer vi uden om, at Corona dikterer vores samvær lige nu. Martin kan ikke være med i Herning, fordi han er blevet konstateret positiv for covid-19.

L&F havde håbet på et andet punktum for Martin Merrilds formandskab.

- Martin har gjort meget godt for vores organisation og derfor var planen selvfølgelig, at han skulle have en stor tak med fra delegeretmøde. Jeg har på nærmeste hold oplevet Martins store engagement og dybe loyalitet over for landmændene, hans altid effektive og arbejdsomme tilgang til tingene og hans store interesse for det europæiske samarbejde, som sikrer velstand og fødevarer til os alle, skriver direktøren i L&F.

- Jeg ved, at vores medlemmer kommer til at savne netop disse kvaliteter, når de husker tilbage på Martins tid som formand - selvfølgelig krydret med deres egne, personlige oplevelser fra Martins mange besøg i hele Danmark. Jeg ønsker Martin alt det bedste fremover, skriver Anne Lawaetz Arhnung.