Abonnementsartikel

Danske landmænd kan fremover hente professionel og uvildig hjælp til forsikringsdækning i tilknytning til deres eget rådgivningssystem. En række rådgivningsselskaber er gået sammen om at etablere DLBR Forsikringsmægler A/S, der begynder sine aktiviteter 1. januar 2009.

DLBR Forsikringsmægler A/S bygger videre på tre eksisterende forsikringsmægler-virksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det drejer sig om Agro Assurance ApS med forsikringsmægler Erik Loumand, Forsikringsmægling Landbrug ApS med forsikringsmæglerne Arne Winther og Steve Møller Madsen og Quit Risk Forsikringsmægler med forsikringsmægler Peter Quitzau.

De går nu sammen i et nyt selskab med Landscentret og fem rådgivningscentre som investorer.

- Ssom forsikringsmæglere er det udelukkende landmandens interesser, der varetages. Selskabet er helt uafhængigt i forhold til forsikringsselskaberne. Udgangspunktet er at sikre kunderne den forsikringsdækning, der bedst passer til deres forsikringsbehov og risikovillighed - og til den rigtige pris, siger Peter Quitzau, der bliver direktør for selskabet.

- De stigende bedriftsstørrelser betyder, at opmærksomheden om korrekt forsikring er vigtigere end nogensinde.

- Samtidig er brugen af forsikringsmæglere i stærk vækst overalt i erhvervslivet. Derfor er det naturligt, at landbruget engagerer sig i en specialiseret virksomhed inden for området, så landmændene sikres faglig kompetent og uvildig rådgivning, siger Peter Quitzau.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den ny virksomhed bliver fra begyndelsen landsdækkende med medarbejdere i Vordingborg, Aalborg, Holstebro og Vojens. De tre sidstnævnte steder i forbindelse med landbrugscentrene.