Lyt til artiklen:

Julestemning hos Farmas i hele november og december

00:00
Hastighed: ???x
01:07

Abonnementsartikel

Det årlige julemarked i slutningen af november for hele familien hos Farmas i Farsø er i år aflyst, og ændret til en række juledage i hele november og december.

Hos Farmas ærgrer Ole Borup Rosengreen, underdirektør, sig over, at det i år er nødvendigt af aflyse det traditionelle familiejulemarked, hvor Farmas ikke blot viser "kolde maskiner", som han siger, men også hygger for hele familien med alt godt fra slagteren, bageren og 50 andre leverandører og gæsteudstillere viser varer.

- Det er da brandærgerligt at aflyse, men det er ikke sundhedsforsvarligt at afholde dagen, det plejer ellers hvert år at være en god dag med gode tilbud, masser af hygge for hele familien. Men i år må vi tænke anderledes, siger han.

I år har Farmas besluttet at udvide julemarkedet med gode tilbud i alle fire butikker i Farsø, Brønderslev, Viborg og Herning og fremvise nyheder fra starten af november og hele december.

- Vores normale tilbud fra julemarkedet, som for eksempel brugte maskiner, vintereftersyn, sliddele og meget mere er i stedet gældende i alle afdelinger i november og december, siger Ole Borup Rosengreen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce