Lyt til artiklen:

Danish Agro og Bednar indgår samarbejde i Danmark

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Fra november 2020 udvider de fem Danish Agro-ejede maskinforretninger - Røstofte Maskiner, Ringe Maskinforretning, AP Jørgensen, Vinderup Maskiner og Traktor Høst - deres tilbud med den komplette portefølje af redskaber fra tjekkiske Bednar.

Det oplyser Danish Agro i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der arbejdes lige nu på planer for en større lancering og demonstrationsrunde af Bednars produkter i Danmark til foråret 2021. Med dette nye samarbejde er Bednar repræsenteret i 11 afdelinger fordelt over hele Danmark.

Administrerende direktør i Danish Agros Maskindivision, Jens Skifter, ser store perspektiver i aftalen.

- Jeg er helt sikker på, at der er store perspektiver for danske landmænd i den aftale, vi har lavet med Bednar. Deres kvalitetsprodukter har været solgt i Danmark igennem nogle år, og vi hører kun positiv feedback fra de professionelle landmænd, som anvender dem. Bednar er et dynamisk og professionelt selskab, der i udviklingen af deres produkter har forstået at tilpasse sig landbrugets skiftende behov. Dette gælder blandt andet deres såteknik, hvor de har en førende placering i central- og Østeuropa. Jeg er sikker op, at mange danske landmænd kender Bednars klassiske gule farve fra studierejser til disse lande, siger han.

Business Director i Bednar, Jan Bednar, er også rigtig godt tilfreds med aftalen.

- Vi er meget glade for dette nye samarbejde, hvor vi vil arbejde hårdt for at skabe værdi hos de danske kunder gennem vores produkter i et tæt samarbejde med Danish Agros forhandlere. I Bednar prioriterer vi at være tæt på de landmænd, der bruger vores produkter, og vi laver tilpasninger løbende. Vi har mange års erfaring, og vi har rigtig mange redskaber kørende i Østeropa og centraleuropa. Vi forstår derfor, hvad der skal for, at maskiner sæson efter sæson kan håndtere tusindvis af hektarer under vanskelige forhold. Vores ambition er at være med blandt de ledende leverandører af kvalitetsudstyr til professionelle landmænd i Europa, siger han.