Abonnementsartikel

Arrangørerne af Nutrifair i Messe C i Fredericia er lige nu i tænkeboks efter Agromeks udmelding i går om udsættelse. Messe C fastholder datoen for Nutrifair, men overvejer i øjeblikket selve formen.

- Vi skal tænke os rigtig godt om lige nu, og finde en form, hvor både vores gæster og udstillere kan være trygge, siger Grete Højgaard, direktør Messe C Fredericia.

Ovenpå Agromeks udsættelse er arrangørerne i Messe C i tæt kontakt med komiteen bag messen og samarbejdspartnere om messens afholdelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi arbejder i øjeblikket på at finde en løsning, så vi kan afholde messen på en forsvarlige måde, så vi overholder alle retningslinjer, og så vores gæster og udstillere kan føle sig sikre. Men vi lever lige nu i usikre tider, så vi har ikke endelig besluttet os for, under hvilke former messen skal afholdes, siger direktøren for Messe C.

Næste års Nutrifair 2021 20.-21. januar kan fejre 10 år jubilæum, og arrangørerne havde glædet sig til at holde et brag af en messe.

Agromek meddelte torsdag, at messen bliver udskudt, arrangørerne kan endnu ikke sætte dato på en ny messe i Herning.

Grete Højgaard fortæller, at Nutrifair siden udmeldingen fra Agromek har fået en del henvendelser fra maskinproducenter og andre, der ønsker at undersøge mulighederne for at booke stand i Messe C.

- Det kan være virksomheder, som hvert andet år er på Nutrifair og hvert andet år på Agromek, som nu ønsker at sikre sig en stand hos os, siger hun.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tæt på deadline

Uanset under hvilke former Nutrifair 2021 bliver afholdt, så bliver det ikke som det plejer, siger direktøren.

- Helt ærlig, så har vi simpelhen ikke svaret på, hvad er det rigtige at gøre lige nu. Men der bliver helt sikkert ikke tale om stor fællesspisning, som vi plejer om aftenen, siger Grete Højgaard.

Messe C er tæt på deadline for beslutningen om afholdelse. Mange udstillere er begyndt at booke materiale til stande, sikre sig personale og hotelværelser, så uret tikker for en beslutning om gennemførsel eller aflysning. Grete Højgaard ønsker ikke at oplyse datoen for deadline.

- Men vi er tæt på. Som tingene ser ud lige nu, regner vi med at gennemføre, men der kan ske så meget. Vi holder os hele tiden orienteret om smittetal og myndighedernes anvisninger for messer. Det handler om at tage den rigtige beslutning, som er til alles bedste, siger direktøren.