Lyt til artiklen:

Endnu et afbud til Agromek 2021

00:00
Hastighed: ???x
01:07

Abonnementsartikel

Granit Parts melder afbud til Agromek 2021.

På baggrund af den nuværende Covid-19 situation og at det umiddelbart på længere sigt ikke ser ud til en markant bedring på smitten, og af hensyn til personale, kunder og besøgende. Har vi besluttet at melde fra til Agromek 2021 og andre udstillingerne indtil videre, skriver Granit Parts i en pressemeddelelse.

- Beslutningen er taget for alle vores europæiske selskaber og er gældende for alle messe og udstillinger frem til medio 2021. Jeg er selvfølgelig ked af, at vi ikke er en del af Agromek 2021, da jeg mener at landbruget trænger til en messe og noget positivt input i disse tider. Men situationen gør at vi må vise ansvar over for personale og kunder. Det er også en stor investering af tid og penge, og med en Covid-19 situation, som også vil påvirke Agromek med hensyn til antal udstiller og besøgende, mener vi det er den rigtige beslutning, skriver adm. direktør Johnny Gram.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi vil selvfølgelig fremadrettet bakke op omkring Agromek messen, da vi ser den som en vigtig national og nordisk udstilling.