Lyt til artiklen:

25 års jubilæum hos ACO Funki

00:00
Hastighed: ???x
02:12

- Der er aldrig kedeligt på adressen i Herning - så selvom 25 år er længe samme sted - føles det på ingen måde som lang tid, - siger Lene Bryde.

- Vi har haft fuld fart på i alle årene - vi blev hårdt ramt under finanskrisen hvor vi blev reduceret til kun 25 medarbejdere. I dag har vi rundet 150 medarbejdere, siger hun.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2014 købte ACO Funki aktiverne efter konkursboet Egebjerg International A/S og fik i løbet af 2,5 måneder flyttet og solgt varer og maskiner fra Egebjerg til Herning. I dag har ACO Funki begge produktbrands - Funki og Egebjerg, som giver kunden valgmuligheder for at få det helt rigtige produkt, skriver Aco Funki i en pressemeddelelse.

- Inden for de sidste to år har vi etableret en afdeling i Kina med 10 medarbejdere og bl.a. stort showroom samt tillige en ny salgsafdeling i Tjekkiet, siger Lene Bryde.

ACO Funki har i dag salgsselskaber i Frankrig, Spanien, Tyskland, Rusland, Polen, Tjekkiet og China.

- Vi har et meget interessant showroom i Herning, der viser mange af vore systemer og produkter. Tillige har vi været primus motor i at samle Agro-branchen i DPA, Danish Pig Academy, som har til huse hos os.

Alle 28 deltagende firmaer i DPA har en permanent udstilling, hvor vi samlet kan vise Danmark frem specielt for eksportkunderne. Lige nu arbejder vi hårdt på at løfte den samlede digitale markedsføring - hvilket er meget påkrævet i disse Covid19 tider.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kommer godt gennem Covid19 grundet vores tilstedeværelse på mange markeder - både gennem forhandlere men også gennem vores datterselskaber. Året 2020 bliver ACO Funki's største omsætningsår med en god vækst på 20 procent.

Covid19 har sat raketfart i omstillingen til online markedsføring, men også vores tekniske afdeling har startet fodersystemer op i Kina uden danske supervisorer på stedet - så vi har lært hurtigt, siger Lene Bryde.