Lyt til artiklen:

New Holland inviterer til markdemo

00:00
Hastighed: ???x
03:29

Oktober måned er skudt i gang, og fra uge 41 skydes der også gang i en række markdemonstrationer med New Holland traktorer og New Holland redskaber. Demonstrationerne er arrangeret i samarbejde med New Holland forhandlerne, og løber af stablen fra mandag den 5. oktober, hvor starten går i Brønderslev, til slut oktober, hvor turen ender på Lolland og Sjælland, skriver New Holland i en pressemeddelelse.

New Hollands mest populære traktor - T7.270 AutoCommand - vil komme på tur rundt i landet til en lang række New Holland forhandlere, hvor den vil køre i marken udstyret med en New Holland plov, dæktryksregulering, plovkontrolsystem og opkoblet til MyPLMConnect og MyNewHolland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dermed vil en lang række af New Hollands services blive demonstreret i marken: MyPLM Connect og MyNewHolland.

Med disse systemer og opkoblinger vil det blive demonstreret, hvordan man altid via pc på kontoret eller smartphone/tablet kan se sin traktors placering, forbrug og andre relevante data. Det er muligt at sætte alarmer op, så man modtager notifikationer fra traktoren, når det er tid til næste service, hvis traktoren nærmer sig at skulle have påfyldt diesel eller andre relevante "advarsler".

Det vil også blive demonstreret, hvordan man nemt og sikkert kan overføre data mellem maskiner og pc/smartphone/tablet, og hvordan man gemmer markkort og markdata, og dermed altid har en sikkerhedskopi tilgængelig.

Alle New Holland T7 serie traktorer kommer fra fabrikken med 1 års gratis abonnement på MyPLM Connect portalen - og til demonstrationerne vil det altså blive vist undervejs, hvilke fordele det blandt andet kan give kunden.

Dæktryksregulering

T7.270 som der køres demo med er udstyret med dæktryksregulering. Det at kunne justere dæktrykket mellem opgaverne kan jo være en stor fordel for kunderne, og til markdemoerne vil indstilling af det rigtige dæktryk til pløjning kunne ses. Det vil blive vis hvordan man med lufttryksreguleringen både kan have fordelen af at have et højere lufttryk i forbindelse med landevejstransporten med et tungt redskab i liften og i marken kan reducere lufttrykket, så traktoren foran ploven får den maksimale trækkraft og et lavere brændstofforbrug grundet reduceret hjulslip, skriver New Holland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle T7 modeller kommer i øvrigt fra fabrikken forberedt til montering af dæktryksregulering.

Plovkontrolsystem

Udover GPS-udstyr til traktoren, kan man via traktorens IntelliView skærm også styre en plov ved hjælp af plovkontrolsystemet, som er monteret på demotraktoren, som også er udstyret med en 5-furet liftmonteret New Holland PX plov med variabel furebredde.

Med plovkontrolsystemet kan man lave det perfekte pløjearbejde på hele markens areal - uanset om det gælder kiler, kuperet terræn eller ved dårlig sigtbarhed. Systemet sørger for at pløjningen kan afsluttes mod skel med et reelt træk, så man undgår at skulle køre i den pløjede jord. Derudover justerer systemet også på forreste furebredde for at opnå optimal pløjning - uanset hældning på marken, skriver New Holland.

Fordelen med plovkontrolsystemet i hovedtræk er, at den pløjede jord efterlades så jævn som muligt og uden lunker / huller, så det efterfølgende såarbejde kan laves på en jævn overflade.
Så hvis man vil have muligheden for at prøve kræfter med den mest populære New Holland traktor og en New Holland plov, er der rig lejlighed for det i oktober måned.

Der er foreløbig 12 markdemonstrationer planlagt - fra Brønderslev i nord til Maribo i syd.