Med den stadig stigende Corona smittetryk i Danmark, er det en god ide at holde afstand til hinanden - også ved maskinerne.

I foråret 2020 gjorde Maskinbladet det muligt kvit og frit at downloade Corona-advarselsskiltene direkte fra hjemmesiden og til din computer, for derefter at printe dem ud, og montere dem i dørerne på maskineriet, så man i det travle forår kunne undgå, at sprede Corona smitten unødigt.

Der var rigtig mange som benyttede sig af muligheden, og rundt omkring i hele landet kunne man se skiltetene i dørerne på traktorer og maskiner.

Med sommerens indtog og et Danmark der blev mere og mere åbent, har mange nu fjernet skiltene, men eftersom Danmark nu er ramt af anden bølge af Corona, giver det måske god mening at benytte sig af muligheden igen.

Rostgaard Maskinstation i det sønderjyske skrev den anden dag på deres Facebook-side, at de frabeder sig passagerer når chaufførerne er ude at køre, for dels at passe på chaufførerne og kunderne, og undgå, at Corona kan lægge maskinstationen ned, midt i den travle majs-høst.

rich-media-1
Rostgaard Maskinstation har blandt andet skrevet dette på sin Facebook-side.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det er stadig muligt at downloade skiltene her fra siden. KLIK HER, og kom direkte ind på vores download-side.