Abonnementsartikel

AgroLED sælger LED-lygter i flere europæiske lande, og til efteråret også i Danmark

Til efteråret 2020 kommer der en ny spiller på det danske marked inden for specielt LED-lygter til landbrugsmaskiner. AgroLEDhedder virksomheden, som har rødder i det hollandske, men sælger LED-lygter i både Holland, Tyskland og nu snart Danmark

- Vi går også ind på det norske marked til efteråret, fortæller Mikkel Pedersen, som sidder med ansvaret for salget i Danmark, og netop nu er ved at lægge sidste hånd på den danske webshop.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For AgroLED er tænkt som stedet, hvor lygterne bestilles online, sendes til maskinhuset, og montering foregår på egen hånd.

- Men alle vores lygter passer i de nuværende stik og faktisk ligner lygterne til forveksling de originale arbejdslygter på de enkelte traktormærker, forklarer han.

Der er dermed tale om skræddersyet løsninger til de enkelte mærker, og indtil videre dækker sortimentet stort set alle traktor-mærker.

rich-media-2
Mikkel Pedersen sidder med ansvaret for salget i Danmark, og er netop nu er ved at lægge sidste hånd på den danske webshop.

Stor lysstyrke

Mikkel Pedersen fortæller, at den klare fordelen ved at bestille LED-arbejdslygerne igennem AgroLED er prisen.

- Selvom vi i nogle tilfælde ligger en femtedel under prisen på de fabriksmonteret løsninger, så har vi også en stor lysstyrke, påpeger Mikkel Pedersen og henviser til en lysstyrke på 88.800 lumen for en LED-pakke til en 8R-serie fra John Deere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Her er det 18 lamper der skal monteres, og det er faktisk forholdsvis hurtigt gjort.

rich-media-4
AgroLED arbejdslygter passer ind i de originale beslag og stikben, og monteringen skulle derfor let kunne klares ved egen hjælp.

Også andre løsninger

Foruden Crawer LED arbejdslygter, så forhandler AgroLED også Northern Light LED lysbar, samt andre belysninger til stalde, værksteder, byggepladser og lignende.

- Vi er 12-14 personer i virksomheden, hvoraf størstedelen arbejder på hovedkontoret i Holland med primært pakning af lygter til kunderne. Både det tyske og hollandske marked passes fra hovedkontoret, mens Mikkel Pedersen har kontor i Odense.

- Men udviklingen af arbejdslamper finder også sted på hovedkontoret i Holland, da det er vores egenudviklet lamper, som produceres i Asien.