I løbet af de næste par år kan Danmark måske se frem til endnu en maskinmesse. Messe C i Fredericia har været i gang med at undersøge branchens ønsker og behov for en landbrugsmaskinmesse i Fredericia.

Projektleder Jørgen Kronborg i Messe C har været i gang med at undersøge markedet for en maskinmesse i Fredericia. Domænenavnet: Landbrugetsmaskinmesse.dk blev oprettet 30. juni af Fonden Messe C.

Direktør Grete Højgaard Messe C bekræfter, at Jørgen Kronborg har holdt møder med branchefolk indenfor maskinhandel for at undersøge markedet.

- Det er som sådan ikke noget, jeg ved ret meget om eller har været involveret i, men vores projektleder har været i gang med at undersøge behovet for en lille og billig specialmaskinmesse, siger Grete Højgaard.

- Men foreløbig er maskinmessen blot på ideplan og i undersøgelsesfasen. Den bliver tidligst afholdt om et par år, siger direktøren i Messe C.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Corona stoppede planer

Inden corona-krisen ramte landet var Jørgen Kronborg i gang med at undersøge interessen for en maskinmesse.

- Der kunne være et hul i markedet, som vi som kommerciel virksomhed jo altid kigger efter. Det hele løb ud i sandet på grund af corona, og jeg kom ikke videre end til at indhente et par domænenavne, hvad vi altid gør, når vi får en ide, og spørge lidt rundt i branchen. Mere er der såmænd ikke i det, siger Jørgen Kronborg, projektleder Messe C.

- Vi har altid meget grundige runder med nye ideer - med flere involveret, som ledelse, andre kollegaer - og branchefolk. Dette nåede jeg ikke en gang til. Jeg var personligt sendt på orlov fra 19 marts og til 28. august. Så der ikke noget "kød på benet". Nu er der fuld fokus på at få Messe C på fode igen, og det vil vi alle koncentrere os om. Og her indgår der mange gode ideer, men maskinmessen er ikke en af dem, siger projektlederen.