Med udbruddet af Afrikansk Svinepest i Tyskland er den europæiske produktion af grise slået ud af de kendte rammer. Det kan betyde, at der vil komme flere grise til slagtning på de danske slagterier, og derfor bliver indberetningerne i Danish Crowns app vitale for at fastholde en høj service til ejerne.

Det er stadig uvist, hvilke konsekvenser det vil få for den europæiske produktion af grise, at der i går blev fundet et vildsvin med afrikansk svinepest i nærheden af den tyske by Cottbus i det sydøstlige hjørne af Tyskland, skriver Danish Crown

For Danish Crown bliver det centralt at have overblik over tilførslerne af grise så langt frem i tiden som muligt. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at Danish Crowns ejere benytter sig af muligheden for at indberette deres smågrise i Ejer-appen. Det fortæller Søren F. Eriksen, der er CEO i Danish Crown Pork.

- Smågriseindberetningerne forbedrer vores prognoser ganske markant, hvis de bliver lavet korrekt, og det er med til at sikre at vores produktionssetup meget præcist matcher tilmeldingerne. Når vi på forhånd ved, at der kommer mange grise til slagtning i en given uge, så kan vi meget bedre afbøde det sammen med medarbejdere på slagterierne, end hvis vi får et meget større eller lavere tal end forventet, når tilmeldingerne bliver gjort op.

Du indberetter dine smågrise gennem Danish Crowns Ejer-app under Smågriseindberetning. Du vil altid kunne se dine egne indberetninger samt prognose på Danish Crowns Dashboard under Prognose eller ved at gå på Ejersiden og vælge menupunktet "Statistik/Finans" og derefter H_Prognose.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce