To medarbejdere på Danish Crown-slagterier er søndag aften testet positiv for covid-19.

Det oplyser Danish Crown i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danish Crown har de seneste uger testet et bredt udsnit af de 8000 medarbejdere i Danmark. Fredag blev over 3000 medarbejdere på slagterierne i Horsens, Ringsted, Sæby, Skærbæk og Rønne testet, og to medarbejdere viste sig at være positive for covid-19.

- Resultatet er desværre ikke nogen overraskelse med det stigende smittetryk, vi generelt ser i befolkningen lige nu. Vi har nu benhårdt fokus på at få slået en ring omkring de to medarbejdere ved at bede deres kontaktpersoner både privat og på arbejdspladsen om gå i selvisolation og lade sig teste efter myndighedernes anbefalinger, siger Per Laursen, der er produktionsdirektør i Danish Crown Pork, i pressemeddelelsen.

De to smittede medarbejdere er ansat på slagterierne i Sæby og Horsens. Den smittede medarbejder i Horsens har ikke haft kontakt med den medarbejder, der blev konstateret smittet for en uge siden, da de arbejder i to forskellige afdelinger.

- Der er ingen af de to medarbejdere, der har symptomer på covid-19, så begge blev overraskede, da de fik besked om, at de var testet positive. Derfor er risikoen for, at der er sket smittespredning til deres kollegaer heldigvis forholdsvis lille, siger Per Laursen