Bounum Maskinstation fik natten til onsdag den 2. september stjålet 25 terminaler og seks antenner fra maskinhuset.

Selvom man hos Bounum Maskinstation har bevægelses-kamera, maskineriet til at holde indedøre, og faktisk afmonterer GPS-antenner om natten, så slap maskinstationen ikke for besøg af tyve natten til onsdag den 2. september.

Denne gang blev der stjålet 25 New Holland-terminaler samt seks GPS-antenner.

- Vi er ellers begyndt at afmontere GPS-antenner hver nat, men de eneste seks maskiner, som stadig havde antenner på natten til onsdag, fik dem afmonteret i løbet af natten, fortæller Kenneth Christiansen, medindehaver af Bounum Maskinstation, som er ret så irriteret over, at tyverierne fortsætter i stor stil i det jyske.

- Vi har mistet 25 terminaler i løbet af natten. Det er dog ikke fra 25 køretøjer, da nogle maskiner har to terminaler monteret, men jeg synes godt nok det er omfattende tyveri der er sket.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det betød samtidigt at der stod ret mange medarbejdere onsdag morgen, og ikke kunne komme ud og køre, inden der var kommet nye terminaler i nogle af køretøjerne.

Men medarbejderne blev også forsinket af politiet, som havde tilkaldt forstærkninger fra kriminal teknisk afdeling i Esbjerg for at sikre fingeraftryk og DNA-spor.

- Politiet gik meget grundig til værks, og det betød også at nogle af maskinerne blev noget forsinket hos de første kunder onsdag formiddag.