Abonnementsartikel

Gøma lancerer nu fem års garanti på hjultrækket og udvider også garantien på selve GG-gyllevogns-serien.

Siden lanceringen i 2018 har den midtjyske gyllevognsproducent, Gøma, producerede mere end 100 GG gyllevogne, hvor 70 procent af dem er afsat på hjemmemarkedet i Danmark, mens de resterende 30 procent kører i Sverige, Norge samt Finland.

En stor andel af vognene i specielt Danmark er blevet leveret med Gømas hjultræk, HWD, og fra og med 2020 udvider Gøma nu garantien på hjultrækket til fem år, ligesom garantien for GG-gyllevognene udvides til to år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har arbejdet med landbruget i mere end 45 år, så vi kender kunderne og deres behov; blandt andet tryghed omkring økonomien og maskiner, som er driftssikre. Det kan vi give dem med vores nye garantiordning, fortæller Søren Jensen, Gømas adminsterende direktør.

- Med den udvidet garantiordningen kan vi give noget tilbage til vores typisk meget loyale kunder, som har vist os stor opbakning i forbindelse med at vi har introduceret vores egne produkter, siger Søren Jensen, som glæder sig over, at man således kan være med kunderne hele vejen fra rådgivningen til eftermarkedet, fortæller han.