Helms inviterer til demonstration i græsmarken med McCormick og McHale, samt Schäffer i aktion.

Den 10. september inviterer den danske importør af Schäffer, McCormick og McHale, Helms TMT-Centret, til en græsdag, hvor der både vises minilæssere, skårlægger, rive, pressere og traktorer i aktion - og endda med mulighed for selv at køre med maskinerne.

- Vi glæder os helt vildt til at byde alle velkommen til en kanon dag i marken. Forberedelserne til dette arrangement har stået på det seneste år. Vi har etableret egen græsmark, ved siden af vores afdeling i Herning og kørt en stor intern test ved første slet, fortæller Jakob Helms, medindehaver af Helms TMT-Centret.

rich-media-1
På dagen arbejdes der på egen mark, og demonstrationen prioriteres over fodrekvaliteten ved omskifteligt vejr. Er vejret urimeligt dårligt, og påkræver det en udsættelse, vil der informeres bredt herom.

Flere nyheder

Der vil på demo-dagen være flere nyheder at se på græsmarken.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi viser for første gang den nye McHale R68-78 centerrive. Den nye McHale Proglide skårlægger vil også være i marken. Desuden kan man prøve Schäffer 23e, som er en elektrisk minilæsser, fortæller Jakob Helms blandt andet om de maskiner der kan ses i marken.

- En af stjernerne på dagen vil være McHale Fusion 3 Plus med den nyeste film-teknologi. Den vil være udstyret med både vægt og fugtighedsmåler.

Desuden håber Jakob, at den nyeMcCormick X7.624 VT-Drive når at komme hjem forud for arrangmentet, som for første gang blev præsenteret på Agritechnica 2019.

Hensyn til Covid-19

- Vi tager hensyn til den aktuelle situation med Covid-19. Din tilmelding vil hjælpe os meget til at holde os under det anbefalede antal personer på arealet i alle tidsrum. Maskiner sprittes af ved chauffør-skifte og der uddeles mundbind til kørsel i maskiner, fortæller Allan Helms, medindehaver af Helms TMT-Centret.

- Da vi på dagen arbejder på egen mark, prioriteres demonstrationen over fodrekvaliteten ved omskifteligt vejr. Er vejret urimeligt dårligt, og påkræver det en udsættelse, vil vi informere bredt herom.

rich-media-2