Abonnementsartikel

Fendt har netop præsenteret den til dato stærkeste trinløse traktor i producentens historie: 1167 Vario MT med 673 hestekræfter.

Direkte fra USA har Fendt på Youtube netop lanceret den nye 1100-serie bælte-traktor, som består af fire modeller fra 511 hestekræfter i 1151 Vario MT op til topmodellen med 673 hestekræfter i 1167 Vario MT.

Effekten leveres i de tre mindste modeller fra en 15,2 liters MAN-motor med langsomtgående motorteknologi, hvilket betyder, at det maksimale effekt og moment opnåes under 1.800 motoromdrejninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I topmodellen er de en 16,2 liters seks cylindrede MAN-motor, som gemmer sig under den grønne motorhjelm, med samme motorteknologi med maksimalt 1.800 motoromdrejninger.

Affjedring og ligevægt

Den nye 1100-serie fra Fendt er udstyret med et såkaldt MTS Smart Ride track-system, som er med til at ændre traktorens højde, afhængig af vej-transport eller markarbejde.

Med hydrauliske cylindre justeres traktorens højde i fronten, så selve rammen på traktoren har samme vinkel mellem traktor og redskab, uanset hvordan tilkoblingen vil være bagerst på traktoren.

Hydraulikkapaciteten ligger på 439 liter i minuttet.

Betejningen i kabinen er som vi kender det fra de øvrige Fendt-modeller med præcis samme højre armlæn med den 10,5 tommer touch terminael forenden af armlænet.

Artiklen fortsætter efter annoncen