Ifølge Danske Svineproducenter er Nord-West noteringen i dag uændret, og forbliver derfor på 39,00 €.

Nord-West noteringen for 8-kilos grise er ligeledes uændret 25,40 €.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er ikke meget nyt på smågrisemarkedet. Efterspørgslen har normaliseret sig, og udbuddet kan således sælges uden større problemer.

Som følge heraf er næsten alle nordeuropæiske smågrisenoteringer uændrede. De fleste markedsinteressenter regner heller ikke med, at markedssituationen på smågrisemarkedet vil ændre sig i de kommende uger, og forventer derfor uændrede smågrisepriser, skriver Danske Svineproducenter.

Også på slagtesvinemarkedet aftager presset. Tönnies-slagteriet i Rheda-Wiedenbrück slagter igen flere grise.

Desuden vokser grisene p.t. ikke så hurtigt på grund af varmen. Dette hjælper til med at få udbudspuklen, som opstod i forbindelse med den midlertidige lukning af Tysklands største slagteri, afviklet.

Fra næste uge sænker Tönnies endda vægtgrænserne, som man har hævet under coronaudbruddet, til det oprindelige niveau igen. På ISN's internetbørs kunne der igen sælges frie partier af slagteklare grise. Alt i alt kan man konstatere, at markedssituation næsten har normaliseret sig på det tyske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tyske VEZG-smågrisenotering indikerer, at Nord-West noteringen også i næste uge er uændret 39,00 € (328 kr. inkl. vægtregulering).