Abonnementsartikel

CNH Industrial opfordrer til at gemme dine data et sikkert og nemt tilgængeligt sted.

Det er ikke bare ærgerligt, men også temmelig tidskrævende, når tyven har været forbi og stjålet GPS-anlægget på traktoren eller mejetærskeren, skriver CNH Industrial i en pressemeddelelse.

Ikke nok med at GPS-antennen og skærmen forsvinder, men man kan også miste markdata, der endnu kun findes i skærmen. Disse data skal man så i gang med at genskabe, hvis man ikke har sikkerhedskopier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gode vaner og tilgængelig teknik kan dog nemt løse den del, der handler om at miste data.

Sikkert og nemt tilgængeligt sted

Hvis du både vil have stor sikkerhed og stor tilgængelighed for dine vigtige data, så tilbyder New Holland, at du kan oprette en konto på MyNewHolland og få adgang til datacentralen MyPLMConnect, hvor du kan uploade de data du har på din USB-hukommelse eller liggende på din computer, så du har en sikkerhedskopi liggende.

Skal det være endnu nemmere, så skal du bruge en traktor med et Telematics abonnement og et dataoverførselsabonnement i kombination.

Du skal stadigvæk have en MyNewHolland konto, men så kan du overføre data mellem din traktors display og MyPLMConnect trådløst - uden at have en USB hukommelse eller en computer indblandet i logistikken.

Datasikkerhed er nutid - ikke fremtid

Alle New Holland T7 Stage V traktorer har Telematics abonnement med fra fabrikken, så hvis du har sådan en traktor og endnu ikke har fået aktiveret dit Telematics abonnement og lavet en MyNewHolland konto, så er det første trin til at beskytte dine data. Din New Holland forhandler kan hjælpe dig til at komme i gang og kan også rådgive dig om dataoverførselsabonnementer, skriver CNH Industrial i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er også muligt at få Telematics udstyr eftermonteret på tidligere traktormodeller og opnå høj datasikkerhed.