Økologisk landmand Torben Tornvigs stiller spørgsmålstegn til formanden for Økologisk Landsforening seneste debatindlæg.

Kære Per Kølster

Problemet for økologernes mulighed for at gødske nok er ikke en let adgang til konventionel gylle, som du skriver i dit seneste indlæg, udfordringen er, at der er for få økologiske næringsstoffer. Det ved du også godt.

Jeg er en af de mange, der har taget imod opfordringen til at lægge om til økologi. Men jeg er ikke parat til at lade mine planter sulte. Derfor arbejder jeg - helt lovligt - efter de regler, der findes.

Husholdningsaffald, som du priser, er jo endnu ikke en realistisk mulighed for de mange, vel? Det har der været snakket om i årevis - hvad sker der på det område, hr. formand?

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Og hvad sker der med den økologiske næringsstofsituation, hvis endnu flere lægger om - samtidig med, at du som organistionsformad udskammer en som mig, der arbejder efter reglerne for at skaffe mine planter næringsstoffer nok? Hvordan skal de nye i økologifaget skaffe tilstrækkeligt af de næringsstoffer, der falder indenfor dine ideer?