sonsoreret-indhold

Der findes et hav af forskellige måder at markedsføre sig på. At markedsføre sig på de sociale medier er en af de mange muligheder.

Mange tror, at man blot kan markedsføre sig på fx Facebook på traditionel vis. Det er dog ikke tilfældet, da det ligeledes er muligt at bruge Facebooks store platform til remarketing.

Det er en af de mest effektive måder at markedsføre sig på. Det er det, da dine annoncer kun rammer folk, der allerede har besøgt din webside. I og med, at de allerede har besøgt din webside, har de også tidligere udvist en vis interesse for dine produkter eller ydelser. Det er selvfølgelig en klar fordel for dig.

Hvad det betyder er, at du undgår at bruge penge på at målrette og vise annoncer til personer, der faktisk ikke har en interesse i dit produkt eller ydelse. Derfor vil du også opleve, at der både er en høj ROI og en høj konverteringsrate, når du benytter remarketing på Facebook - og begge er vigtige faktorer ved marketing.

Det er relativt let at sætte op

Ikke nok med, at det er en effektiv måde at markedsføre dig på, så er det også relativt let at sætte op. Mange tror, at det er en yderst teknisk opsætning, men det er faktisk ikke tilfældet. Derfor er det heller ikke synderligt dyrt at sætte op, hvilket blot gør det yderligere fordelagtigt at få opsat remarketing på Facebook.

Det er dog ikke ensbetydende med, at du selv kan sætte det op. Til trods for, at det er relativt overkommeligt, er der fortsat behov for en dygtig specialist. På denne måde sikrer du nemlig, at det hele er opsat og justeret på korrekt vis. Har du generelt en del trafik på din webside, vil remarketing hurtigt kaste noget af sig.

De fleste har selv prøvet at blive ramt af remarketing

Det er de færreste, der ikke er klar over, at der bliver brugt annoncering på Facebook. Faktisk er det også de færreste, der ikke har prøvet at blive ramt af remarketing. Du har med garanti selv oplevet, at du har besøgt en webside eller webshop, hvorefter du begynder at få vist annoncer herfra, når du scroller på Facebook.

Derfor er der også en god chance for, at du selv har foretaget et køb baseret på en sådan annonce. Det er i hvert fald noget, som langt de fleste har prøvet. Det viser også, at der er tale om en form for marketing, der fungerer rigtig godt. Derfor er det ikke noget, du bør tøve med at bruge i din egen forretning.

Få mest muligt ud af dine marketingkroner

Uanset om du har et stort eller lille marketingbudget, er det vigtigt at sikre, at du får mest muligt ud af dine marketingkroner. Remarketing på Facebook er en af de mange måder, hvorpå du kan sikre, at dine marketingpenge ikke går til spilde. Det er blot endnu en god grund til at kaste dig ud i det.