Abonnementsartikel

Sales Manager hos Valtra i Danmark, Jimmi Ravnborg, overtager fra dags dato ansvaret for Valtra i Danmark.

Valtra har været på en rejse de senere år og har udvidet sit traktorprogram med flere nye serier for at imødekomme kravene fra et bredere marked med et højere specialiseringsbehov.

Ansvaret for at udbyde Valtras bredere produktprogram i Danmark kommer fra i dag til at ligge hos Jimmi Ravnborg, skriver Valtra i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg ser frem til nu at stå i spidsen for vores stærke team i Danmark. Vi skal fortsætte det værdifulde samarbejde, vi har med vores forhandlernetværk om at levere traktorer og servicere maskinflåder til vores mange kunder, fortæller Jimmi Ravnborg, og fortsætter:

- Jeg har været med i mange år, og jeg ved derfor alt om vigtigheden af at levere en høj driftssikkerhed ude hos landmænd, skovbrug og maskinstationer, og jeg forstår vigtigheden i, at vi fortsat arbejder med dette. Fokus er naturligvis på at levere nordiske kvalitetstraktorer, men den løbende driftsservicering er mindst lige så værdiskabende. Vi skal øge værdien af at køre Valtra, og det er i det stærke forhandlersamarbejde, vi kan medvirke til at holde kunderne godt kørende.

Valtras danske team består i dag af fire medarbejdere, hvoraf salgs- og serviceteamet holder til på Valtras danske kontor i Fredericia.

Den centrale beliggenhed midt i Danmark sikrer en hurtig respons til hele landet for særligt serviceteamet. Marketing holder til i Agcos hovedkontor i Glostrup.

For at styrke salgsteamet yderligere søger Valtra i Danmark lige nu en salgs- og produktspecialist, som skal medvirke til at supportere forhandlernetværket via rådgivning og produkttræning samt salgsaktiviteter i hele Danmark. Denne person vil blive tilknyttet Valtras kontor i Fredericia.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I mange år har Valtra i udpræget grad været brugt som skovtraktor på grund af den stærke motor og konstruktion, men de seneste to årtier har producenten udviklet og innoveret sin produktportefølje til at inkludere traktormodeller i alle størrelser. I dag dækker Valtra alle traktorbehov i markedet, og har stort fokus på at være i front med ny teknologi specialiseret til de enkelte målgrupper, skriver Valtra i pressemeddelelsen.

- Vores traktorserier tilbyder alle en høj arbejdsfleksibilitet i dagligdagen. Det er for eksempel gennem vores særlige specialdesignprogram, Valtra Unlimited Studio, vi har mulighed for at imødekomme de unikke krav, kunderne har. Programmet giver os muligheden for at specialkonstruere traktoren direkte på fabrikken til det unikke behov, kunden måtte have - uanset branche, slutter Jimmi Ravnborg.

Senest har producenten høstet stor ros for sin brugervenlige Smart Touch skærm, og deres T254V vandt Tractor of the Year på Agritechnica i 2018.