Den tjekkiske producent af jord-bearbejdningsudstyr og såteknik indgår en eksklusiv aftale med engelske Case IH-forhandlere.

Case IH og Bednar FMT har annonceret en strategisk distributionsaftale for det engelske marked, hvor det i fremtiden udelukkende kun er Case IH-forhandlere, som kan sælge de tjekkiske gule jordbearbejdningsredskaber og såteknik i hele England.

Fra 1. august 2020 vil Bednar FMT kun distribuere sit sortiment af landbrugsudstyr gennem Case IH-forhandlere på det britiske marked.

- Vi har indgået denne aftale med det formål at fremtidssikre Case IH-forhandlernetværket i England, fortæller Paul Harrison forretningsdirektør hos Case IH i Storbritannien.

I Storbritannien vil administrerende direktør Warren Rivers-Scott fra Bednar og hans team fortsat være ansvarlige for salg, demonstrationer og support af Bednar-udstyret. Imidlertid vil Case IH og Bednar arbejde sammen på dealer-, regionale og nationale begivenheder og understøtte væksten i begge virksomheder gennem Case IH-forhandlernettet, lyder det fra Case IH.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- På trods af at være et velkendt og respekteret brand i Europa, er Bednar et nyt navn på læberne fra mange landmænd i Storbritannien og Irland. Vi ser det som en fantastisk mulighed for Bednar, Case IH og dets forhandlere, fortæller Paul Harrison.

Der er ingen planer om lignende strategier for andre markeder i Europa for Case IH og Bednar. I Danmar importeres Bednar af Maskinhandler Indkøbsringen (MI), som også importerer franske Kuhn.