sonsoreret-indhold

På en stor gård kommer du hurtigt ud for at have en masse forskellige og ofte lidt større landbrugsredskaber, som du har brug for at opbevare et sikkert sted. De skal helst ligge tørt, så de ikke udsættes for det skiftende vejr, vi har i Danmark.

Det samme gælder dine landbrugsmaskiner. De fleste elektriske maskiner har ikke godt af regn og vand, og bør derfor også pakkes godt væk, når du ikke bruger dem. En måde at gøre dette på er i en container.

Derfor er en container en fordel

En container er en fordel, når det gælder opbevaring af landbrugsredskaber, fordi den netop sikrer, at alt ligger trygt og tørt inde i containeren.

Samtidig kan det også være med til at give dig en ekstra følelse af sikkerhed, at dit udstyr ikke ligger frit fremme, når du ikke er i nærheden. Det gør det, fordi du har mulighed for at låse containeren af med en containerlås, så ingen uvedkommende kan komme ind i den.

Opbevaring af landbrugsredskaber i en container kan også sagtens lade sig gøre, hvis der er tale om lidt større redskaber. Du har nemlig mulighed for at vælge en sidedørscontainer. Her får du en åbning på knap 6 meter, hvorved du nemt kan få plads til en lille plov.

Fordelen ved at vælge en sidedørscontainer

Den store åbning i en sidedørscontainer sikrer ikke blot, at der er plads til lange og store redskaber, men betyder også at pålæsningen bliver meget lettere. Du skal nemlig ikke bøvle med at bære noget ind bagerst i containeren, men kan i stedet bruge for eksempel din gaffeltruck til pålæsning af containeren.

Dette skyldes, at containeren på denne led er bredere, end den er dyb, hvorved trucken nemt kan placere både dine maskiner og redskaber inde bagved.